Actuele beschikbaarheid Xedule en MyX

Volgen

Opmerkingen

18 opmerkingen

• Avatar
    Matts van Remunt

Xedule en MyX zijn op dit moment (donderdagavond 16-11 vanaf 20.00) momenteel niet bereikbaar. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing.

De verwachting is dat dit binnen nu en 4 uur opgelost is. Zodra de omgevingen weer beschikbaar zijn dan wordt deze pagina bijgewerkt.

22:09 Er is een probleem met de storage op de database server. Er wordt momenteel met man en macht gewerkt om de server weer online te krijgen. In de oplostijd is niks veranderd.

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Matts van Remunt

Xedule en MyX zijn op dit moment (donderdagavond 16-11 vanaf 20.00) momenteel niet bereikbaar. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing.

De verwachting is dat dit binnen nu en 4 uur opgelost is. Zodra de omgevingen weer beschikbaar zijn dan wordt deze pagina bijgewerkt.

22:09 Er is een probleem met de storage op de database server. Er wordt momenteel met man en macht gewerkt om de server weer online te krijgen. In de oplostijd is niks veranderd.

23:14 Ontwikkeling krijgt de server niet herstart. We zijn op het moment bezig om de inhoud van de database server te migreren naar een andere server. In de oplostijd is niks veranderd.

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Trace van der Salm

17-11 05:30 Op dit moment is er helaas nog geen verandering in de situatie. Xedule en MyX zijn nog niet bereikbaar. We zullen uiterlijk 07:00 een volgende update geven.

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Trace van der Salm

17-11 07:00 Er is nog geen verandering in de situatie. Xedule en MyX zijn niet bereikbaar. We hopen snel met een verwachting te komen. We wachten op berichtgeving van de technici die hier mee bezig zijn.

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Trace van der Salm

17-11 8:15 Op de statuspagina is een uitgebreide update geschreven van de huidige situatie, wat er tot nu toe gedaan is en gedaan gaat worden.

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Trace van der Salm

17-11 10.45 uur  Op dit moment is er geen nieuwe informatie beschikbaar over de bereikbaarheid van Xedule en MyX. We zullen uiterlijk om 13.00 uur een nieuwe update geven.

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Trace van der Salm

17-11 Op de statuspagina is een nieuwe update geplaatst.

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Lisa van Deijnen

17-11 Op de statuspagina is een nieuwe update geplaatst.

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Trace van der Salm

18-11 Er is een update geplaatst op de statuspagina.

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Trace van der Salm

18-11 14:00 Alle Xedule omgevingen zijn weer bereikbaar, MyX volgt zsm.

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Trace van der Salm

18-11 15.30 Alle MyX omgevingen zijn weer bereikbaar.

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Trace van der Salm

20-11 10.00 Er is een update geplaatst op de statuspagina.

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Permanently deleted user

27-11 16:45 Niet alle exports lopen goed door, we zijn hiermee bezig.

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Permanently deleted user

27-11 15:05 Exports lopen weer door.

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Lisa van Deijnen

13-12 Reminder voor de release van Xedule 6.8 vanavond. De Xedule productie omgeving zal vandaag vanaf 17.00 uur niet beschikbaar zijn.

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Trace van der Salm

13-12-2023 23.00 uur. Release 6.8 is succesvol afgerond, u kunt weer gebruik maken van Xedule.

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Matts van Remunt

27-02-2024 De patch van 26-2-2024 wordt vandaag (27-2-2024) om 12.30u uitgevoerd. Dat betekent dat gebruikers mogelijk enkele minuten geen gebruik kunnen maken van de acceptatieomgeving van Xedule en MyX.

Zodra de patch is afgerond, wordt dat vermeld op deze statuspagina.

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Matts van Remunt

27-02-2024 13:29 De patch van Xedule 6.8.8 is volledig afgerond op de acceptatieomgeving. Alle omgevingen zijn weer beschikbaar.

Acties voor opmerkingen Permalink

Artikel is gesloten voor opmerkingen.