Known issues Xedule en MyX

Volgen

Opmerkingen

19 opmerkingen

• Avatar
    Trace van der Salm

18-08-2023: Doe geen aanpassingen aan de team-teamleider relatie ivm het mogelijk verdwijnen van deze relaties na aanpassingen in dit scherm.

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Trace van der Salm

22-08-2023: Update issue m.b.t. teamleider - team relatie

-3
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Trace van der Salm

11-09-2023: Het opschonen van data in MyX zal weer werken, na de patch van vanavond op de acceptatie omgeving en zal vanaf woensdagavond beschikbaar zijn op de productie omgeving.

De acceptatie omgevingen zijn ververst, hiervoor is het van belang te weten dat de klant zelf het actuele scenario actueel moet maken. Het groene bolletje is nu niet geactiveerd.

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Trace van der Salm

14-09-2023: Update issue mbt actueel maken van het actuele scenario in de acceptatie omgeving. Dit is alleen bij deze release van toepassing.

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Permanently deleted user

21-09-2023 Automaten en signaleringen geven geen resultaat.

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Permanently deleted user

21-09-2023 Automaten en signaleringen lopen weer door. Automaten en signaleringen die al aangezet waren, zullen doorlopen en resultaat geven.

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Lisa van Deijnen

22-09-2023 Osiris roosterexports werken op dit moment niet.

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Lisa van Deijnen

22-09-2023 Osiris roosterexports werken weer.

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Lisa van Deijnen

3-10-2023 MyX API acceptatieomgeving werkt niet

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Lisa van Deijnen

3-10-2023 MyX API op de acceptatieomgeving werkt weer

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Permanently deleted user

06-10-2023 Studenten toewijzen aan verlopen inschrijflessen gaf een foutmelding, dit is direct opgelost.

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Lisa van Deijnen

26-10-2023 Osiris rooster exports gaan weer goed. CACI heeft het probleem verholpen.

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Lisa van Deijnen

2-11-2023 Gebruikers die anoniem inloggen in MyX kunnen geen bronnen meer selecteren

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Lisa van Deijnen

2-11-2023 Het aanpassen van tussenruimte binnen een dag geeft een foutmelding (in WPF).

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Lisa van Deijnen

9-11-2023 Gebruikers die anoniem inloggen in MyX kunnen weer bronnen selecteren.

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Lisa van Deijnen

13-11-2023 Het probleem m.b.t. aanpassen tussenruimte binnen een dag wordt vanavond 13-11 opgelost op de acceptatieomgeving en woensdag 15-11 op productie.

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Permanently deleted user

14-12-2023 Weekroosters kunnen verkeerd weergegeven worden na scrollen.
    Pauzes worden niet altijd weergegeven.

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Trace van der Salm

14-12-2023: Bij het huidige schooljaar wordt een geel i-tje getoond, dit i-tje hoort bij het niet huidige schooljaar te staan.

0
    Acties voor opmerkingen Permalink
  • Avatar
    Lisa van Deijnen

14-2-2023 De volgende issues zijn opgelost in de patch op acceptatie en productie van Xedule 6.8.1. Deze is zichtbaar na het herladen van Xedule.

- Bij het huidige schooljaar wordt een geel i-tje getoond, dit i-tje hoort bij het niet huidige schooljaar te staan.
    - Weekroosters kunnen verkeerd weergegeven worden na scrollen.
    - Pauzes worden niet altijd weergegeven.

Acties voor opmerkingen Permalink

Artikel is gesloten voor opmerkingen.